Brza večera

09/04/2021
"Sada ćemo vam predstaviti jednu brzu, laku i veoma ukusnu ideju za večeru. Zasučite rukave"
Priprema10 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno35 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Korisnici, koji su pripremili ovaj recept: 1
  • Ukupno pregledano136
  • Pregledi tokom meseca38
  • Pregledi tokom sedmice13
  • Rejting4 od 5
  • Skuvano1

Potrebni sastojci

  • luk - 2 - 3 glavice
  • kobasica - 300 g, salama po izboru
  • paradajz - 2 - 3 komada (može iz konzerve, u krajnjem slučaju paradajz pire ili ljutenica)
  • jaja - 1 - 2 komada po čoveku
  • ulje
  • biber
  • peršun
  • so - po ukusu
* merne jedinice

Način pripreme

Luk propržite dok ne dobije zlatnu boju.

Dodajte sitno iseckanu salamu i paradajz.

Dinstajte na tihoj vatri oko 10 minuta, posolite, preko dobijene smese razbijte jaja i nemojte mešati, pržite dok se belance ne stegne.

Pospite peršunom i biberom i servirajte.

Možete pripremiti sa povrćem po izboru.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar