Bonapeti.rs»Recepti»Riba»Brza večera sa pohovanom skušom

Brza večera sa pohovanom skušom

Paulina StoyanovaPaulina Stoyanova
Pomoćnik kuvara
1032161633
Brza večera sa pohovanom skušom
Fotografije: Paulina Stoyanova
1 / 2
17/04/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
10 min.
Ukupno
20 min.
Porcije
6
"Priprema se tako brzo, da nemate vremena da oljuštite krompir za prženje"

Potrebni sastojci

  • skuša - 3 komada
  • jaja - 5 komada
  • brašno - koliko primi
  • so - 1 i 1/2 kašičica
  • ulje - za prženje
* merne jedinice

Način pripreme

Skuša koju koristite može da bude povašem izboru - zamrznuta, ohlađena, očišćena ili ne.

Očistite skušu, operite je i presecite je na polovine, koje presečete na još polovinu, tako da dobijete 4 parčeta od jedne ribe.

Jaja posolite i umutite, a posle dodajte brašno da smesa bude gusta toliko da komadi ribe ne potonu kada se stave u nju.

Stavite ulje u tiganj i kada se dobro ugreje potopljene komade ribe u smesu stavljajte da se prže. Ribu možete poslužiti sa sokom od limuna za bolji ukus.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: