Domaća torta sa puding kremom i gotovim korama

10/04/2021
"Pir za čula sa ovom domaćom tortom sa puding kremom"
Priprema35 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno50 min.
Porcije10
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano34
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom sedmice4
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • sveže mleko - oko 1 l
  • puding - 2 kesice po izboru (banana i čokolada)
  • šećer - 150 g
  • banane - 2 komada
* merne jedinice

Način pripreme

Ugrevamo jednu šolju svežeg mleka - koristimo ga i za natapanje kora. Odaberemo kalup u koji ćemo ih staviti i kasnije ih nakvasimo.

Isečemo kore na sitne komade.

Pripremamo puding prema upuststvu na pakovanju i nakon što bude gotov sipamo preko prve kore 2/3 pudinga.

Poređamo banane i stavljamo drugu koru, nakon toga ponovo nakvasimo i sipamo drugi puding i ponovo poređamo banane.

A za kraj stavljamo poslednju koru i sipamo preostali puding. Ukras je po vašem izboru.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar