Hrskave lignje

Hrskave lignje
Fotografije: Desislav Marchev Bozadjiev
2 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
5 min.
Kuvanje
2 min.
Ukupno
7 min.
Porcije
1
"Bukvalno za nekoliko minuta biste mogli da spremite jedne izuzetno hrskave lignje i da ih servirate sa vašim omiljenim sosom"

Potrebni sastojci

  • lignje - 200 g
  • brašno - belo i kukuruzno ili skrob
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Za ovo ukusno predjelo očišćene lignje se iseku na debljinu oko 2 prsta.

Začinjavaju se solju i uvaljaju u brašno - belo i kukuruzno.

Prže se na 180 stepeni 2 minuta.

Pripremljene pohovane lignje treba da izgledaju zlataste i hrskave.

Servirajte hrskave lignje sa odgovarajućim sosom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: