Pečeno pile sa hrskavom koricom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
11k
713
901
04/05/2021
"Svako, apsolutno svako može da spremi pečeno pile sa hrskavom koricom po ovom receptu"
Priprema20 min.
Kuvanje65 min.
Ukupno85 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano38
  • Pregledi tokom meseca37
  • Pregledi tokom sedmice37
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pile očistite.

U posudi pomešajte soja sos, alevu papriku, majčinu dušicu i so.

Namažite obilno pile sa svih strana.

Stavite ga u odgovarajuću posudu za pečenje.

Sipajte pivo i stavite kocke maslaca u posudu i preko pileta.

Garnirajte i sa parčićima limuna.

Stavite pile u zagrejanu rernu.

Ispecite dok ne dobije zlatastu, hrskavu koricu, a tokom pečenja kašikom prelivajte pile sosom.

Gotovo pile servirajte sa odgovarajućim garnirungom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar