Način pripreme
Odmrznite ribe, isecite peraja i odstranite glave.
Odstranite iznutrice i pažljivo ih operite, Isecite ih na parčiće širine 3 cm, ali ne do kraja
Za marinadu za ribu oljuštite jednu glavicu luka i isecite na tanke polumesece, dodajte omiljeni kečap i majonez. Dodajte sok od polovine limuna i promešajte, posolite i pospite biberom, promešajte ponovo.
Oljuštite i isecite na polumesece drugu glavicu luka, rasporedite ga u kesu za pečenje, tako da se formira kanape.
Marinadom obilno namažite ribe i stavite preko kanapea.
Zavežite kesu, izbušite ražnjćem na nekoliko mesta i ostavite tako 30 minuta da se marinira.
Stavite kesu u posudu za pečenje, a posudu u prethodno zagrejanu rernu na 180 stepeni.
Pecite ribu oko 40 minuta, pri čemu poslednjih 10 minuta pokidate kesu da se skuša u rerni zapeče i dobije lepu braon preplanulost.
Skuša u rerni u kesi za pečenje je ukusna i za ručak i za večeru