Čokoladna torta sa likerom

Toni AleksovToni Aleksov
Džedaj
3k
493
374
Čokoladna torta sa likerom
Fotografije: Niki
15/06/2021
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema20 min.
Ukupno20 min.
Porcije5
"4 sastojka i 1 čekoladna torta je gotova - čuli smo samo pozitivne komentare i pozive da je pripremimo ponovo"

Potrebni sastojci

  • kore za tortu - 3 komada
  • tečna čokolada - 400 g
  • kisela pavlaka - 400 g
  • liker - 3 kašike
* merne jedinice

Način pripreme

U dubokoj posudi pomešajte tečnu čokoladu i pavlaku.

Dobro izmešajte, dodajte liker i ponovo promešajte.

Na odgovarajući poslužavnik stavite prvu gotovu koru za tortu i premažite je sa puno smese od čokolade i pavlake.

Zatim stavite drugu koru i tako naizmenično dok ne završite sa kremom.

Čokoladnu tortu ukrasite proizvodima po vašem izboru.

Možete koristiti sveže voće, kokosovo brašno.

Tortu ostavite u frižideru jedan dan dok kore ne upiju krem.

Za tili čas imate brzu i ekonomičnu čokoladnu tortu sa likerom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: