Način pripreme
Prvi beli brauni sloj:
Stavite sve sastojke za beli sloj ukusnog braunija, osim čokolade, u posudu i pomešajte veoma dobro špatulom ili drvenom varjačom. Treba da dobijete gusti testo.
Dodajte čokoladne parčiće i rasporedite ih ravnomerno u smesu.
Sipajte testo u kvadratnu posudu za pečenje veličine 20x20 cm, pokrivenu papirom za pečenje i zagladite. Ostavite sa strane dok spremate braon brauni sloj.
Drugi braon brauni sloj:
Koraci su apsolutno isti, jedostavno ostavite 30 g čokolade da poređate skroz odozgo.
Sipajte čokoladnu smesu poreko bele, zagladite i poređajte parčiće čokolade.
Pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 170 stepeni, ne više od 27-28 minuta, da sredina može da ostane meka i da ne izgubite vlažni fadž efektat.
Ostavite savršen brauni za goste da se potpuno ohladi i čuvajte u kutiji ili frižideru.