Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa jajima»Omlet»Jaja sa gaudom, pečurkama i svinjskim fileom

Jaja sa gaudom, pečurkama i svinjskim fileom

Jaja sa gaudom, pečurkama i svinjskim fileom
Fotografije: Anonymous
2 / 9
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
40 min.
Kuvanje
30 min.
Ukupno
70 min.
Porcije
3
"Ovi sastojci kao kombinacija čine jedno sjajno jelo da svi poližu prste"

Potrebni sastojci

  • jaja - 6 komada
  • gauda - 100 g
  • pečurke - 250 g
  • svinjski file - 50 g, sa začinima
  • kačkavalj - 250 g
  • ljutenica - 50 g
* merne jedinice

Način pripreme

Umute se jaja i u njih se dodaje narendana gauda.

Stavljaju se u rernu sa uključenim gornjim grejačem, dok ne dobiju zlatastu preplanulost.

Izvade se i mažu se odozgo ljutenicom.

Pečurke se zaprže odvojeno u tiganju i zajedno sa sitno isečenim fileom resporede preko jaja sa gaudom.

Posuda za pečenje se vraća u rernu na 10-15 minuta dok se ne zapeku file i pečurke za ovaj dijatelni omlet.

Ponovo se izvadi. Narendamo kačkavalj odozgo i nazad u rernu dok se ne zapeče i kačkavalj na jajima sa gaudom, pečurkama i svinjskim fileom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
52
40
30
20
10
Oceni: