Način pripreme
Prvo, počinjemo sa spremanjem palake, da se stegne. Promešamo pavlaku sa 200 ml vode ili mleka i stavljamo u frižider.
Posle čistimo bundevu, sečemo na male parčiće, stavljamo u šerpu i dodajemo šećer i malo vode i vanilu i zatvaramo poklopac i stavljamo na ringlu.
Nakon pola sata je gotovo, čekamo malo da se ohladi i za to vreme čistimo jagode.
Stavljamo u duboku posudu, odozgo dodajemo bundevu i tečnu čokoladu i pasiramo dobro dok se ne dobije lep krem.
Posle u odgovarajuću posudu za pečenje stavljamo odozdo streč foliju, ređamo keks, stavljamo krem sa bundevom i jagodama i tako završavamo dok se sve ne potroši i odozgo pokrivamo streč folijom koju smo stavili.
Stavljamo u frižider keks tortu da se stegne - dva sata je dovoljno, posle vadimo iz frižidera, blago odvijamo streč foliju, okrećemo na tanjir za serviranje.
Dobro mažemo svuda pavlakom i arnažiramo jagodama.
Ukus je veoma lep i neiko ne shvata da je unutra budneva.