Način pripreme
U posudi prosejte brašno sa prstohvatom praška za pecivo i solju.
U njega dodajte jaje i žumance, šećer i hladan kravlji masalc isečen na komade.
Aromatizujte sa vanilom i rendnaom korom od limuna.
Rukama izgnječite sastojke dok ne dobijete mrvice.
Stavite posudu u frižider na 1 sat.
Isecite breskve na male komade. Stavite ih u tiganj, prelijte belim vinom i pospite braon šećerom. Kuvajte 6-7 minuta.
Skinite posudu sa vatre i ostavite da se ohladi.
Obložite pleh sa prstenom, prečnika 24 cm papirom za pečenje.
Sipajte polovinu mrvica. Preko sipajte breskve i pokrijete voćni paj preostalim mrvicama.
Pecite kolač od bresaka na 180 stepeni u prethodno ugrejanoj rerni dok ne dobije lepu boju.
Sačekajte sa se sbričolata sa breskvama ohladi potpuno pre sečenja.
Neka vam je slatko!