Način pripreme
Prvo počnite sa pačijom džigericom. Isecite je na srednje velike parčiče. Stavite ulje i maslac u tiganj, stavite džigericu i na sitno isečenu glavicu luka. Pržite dok ne bude gotovo. Na kraju prženja dodajte mirođiju i čen belog luka.
Nakon toga ispržite krompir.
Spremite sos za sendviče, mešajući majonez, ceđeno kiselo mleko i 1-2 čena izgnječenog belog luka. Pomešajte dobro sastojke za sos.
Isecite kupus na lente i narendajte na sitno šargarepu.
Sada prelazimo na sklapanje sendviča. Uzmite teflonski tiganj i zagrejte ringlu. Namažite pomoću salvete tiganj uljem i stavite na ringlu. Zagrejte.
Stavite jednu lepinju za doner i zagrejte sa obe strane po 30 sekundi.
Izvadite iz tiganja, namažite sosom. Odozgo stavite kupus, pržen krompir i već gotovu pačiju džigericu. Stavite malo kečepa i uvijte.
Nastavite tako i sa ostalim donerima.
Prijatno!