Bonapeti.rs»Recepti»Predjela»Pečurke u maslacu»Pečurke na maslacu u rerni

Pečurke na maslacu u rerni

Pečurke na maslacu u rerni
Fotografije: Mariana Petrova Ivanova
1 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
30 min.
Ukupno
40 min.
Porcije
10
"Veoma apetitne pečurke na maslacu u rerni koje mogu da budu i predjelo i garnirung"

Potrebni sastojci

  • pečurke - 10 komada
  • maslac - 1 kockica
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Ove pečurke na maslacu se pripremaju veoma jednostavno i izuzetno su pogodne kako za garnirung, tako i za brzo predjelo.

Ne smete da perete pečurke, zato što će zadržati mnogo vode i nakon toga umesto da se peku, one će se kuvati.

Ogulite ih i isecite gornji deo panjića.

Stavite očišćene pečurke u tepsiju za pečenje. Pospite ih solju i na njih isecite komade maslaca.

Zagrejte rernu na 200 stepeni i pecite pečurke dok ne budu gotove. Za vreme pečenja možete da ih okrenete kako bi se ravnomerno ispekle sa obe strane.

Pečurke na maslacu u rerni su gotove.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: