Način pripreme
Za ove omiljene slane krekere stavite suve sastojke u posudu i dobro izmešajte kako bi se homogenizovali.
Zatim dodajte vodu i maslinovo ulje. Izmešajte i rasporedite smesu na papir za pečenje koji ste preethodno stavili u tepsiju veličine 40/40 centimetara.
Pecite na srednjem nivou u rerni zagrejanoj na 180 °C.
Pečenje na ovoj temperaturi oduzima otprilike 35-40 minuta.
Nakon toga samnjite temperaturu na 150 i pecite još 20 minuta.
Isključite rernu i ostavite tepsiju unutra na otprilike sat vremena.
Nakon toga izvadite tepsiju iz rerne i izlomite koru za krekere na male komadiće.
Ako želite da krekeri budu jednake veličine i oblika, možete da ih isečete makazama ili nožem za picu.
Čuvajte ukusne krekere u tegli koja sa se dobro zatvara nekoliko dana.
Prijatno sa ovim bezglutenskim krekerima vez mlečnih proizvoda i jaja!