Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Teletina»Janija»Krhka teletina sa graškom u multikukeru

Krhka teletina sa graškom u multikukeru

Plamen NankovPlamen Nankov
Početnik
527
Krhka teletina sa graškom u multikukeru
Fotografije: Plamen Nankov
1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
40 min.
Porcije
6
"Evo kako se priprema teletina sa graškom u multikukeru"

Potrebni sastojci

  • teletina - 700 g
  • grašak - 500 g, zamrznut ili iz konzerve
  • paradajz - 150 g
  • luk - 1 glavica
  • šargarepe - 1 komad
  • beli luk - 1 čen
  • aleva paprika - 1 supena kašika
  • ulje - za dinstanje
  • so
  • biber
  • sveža mirođija
* merne jedinice

Način pripreme

Prvo propržimo meso. Nakon toga dodajemo luk, šargarepu, paradajz, so i crni biber, beli luk i dinstamo.

Dodajemo 400 ml vode i uključujemo pod pritiskom na 25 minuta.

Kod drugih kukera možete da koristite funkciju meso pretpostavljam.

Kada smo gotovi sa kuvanjem pod pritiskom dodajemo ostale stvari kao što su grašak, aleva paprika, još malo soli i ostavljamo meso sa graškom da vri 10 minuta.

Na kraju dodajemo mirođiju u ukusnu teletinu sa graškom u multikukeru.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: