Način pripreme
Za ovaj recept sam koristila svinjska rebra koja sam isekla na krupne parčiće.
U posudi pomešajte sušeno povrće, ulje i sve začine.
Promešajte i ovom smesom namažite meso sa svih strana.
Isecite na polumesece jednu glavicu crnog luka i dodajte i nju.
Ostavite meso da se marinira sat vremena u frižidreu, pokriveno folijom.
Nakon toga poređajte meso u odgovarajuću posudu za pečenje i sipajte pivo.
Ako je u posudi u kojoj je bilo meso preostala marinada, dodajte i nju.
Pokrijte posudu za pečenje aluminijumskom folijom i stavite da se peče u rerni zagrejano na 200 stepeni sat vremena.
Nakon što prođe taj sat sklonite foliju i vratite dinstanu svinjetinu u rernu na još desetak minuta, dok se dobro ne zapeče!
Dinstanu svinjetinu sa sušenim povrćem servirajte sa svežom salatom ili dinstanim krompirom.
Prijatno!