Bonapeti.rs»Recepti»Hleb i testa»Hlepčići»Keto hlepčići sa parmezanom

Keto hlepčići sa parmezanom

Keto hlepčići sa parmezanom
Fotografije: Mariana Petrova Ivanova
1 / 5
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
30 min.
Ukupno
45 min.
Porcije
4
"Keto hlepčići sa parmezanom - možete da jedete direktno i bez drugog jela"

Potrebni sastojci

  • bademovo brašno - 150 g
  • mocarela - 150 g, izrendana
  • parmezan - 50 g, u prahu
  • krem sir - 60 g
  • jaja - 1 komad
  • prašak za pecivo - 1 kašičica
  • kravlji maslac - 1 supena kašika
  • susam - 1 kašika
* merne jedinice

Način pripreme

Istopite mocarelu, parmezan i krem sir u mikrotalasnoj rerni.

Umutite jaje u posudi.

Dodajte sireve, bademovo brašno, prašak za pecivo i kravlji maslac.

Umesite lepljivo testo.

Oblikujte male hlepčiće u obliku kruga.

Stavite keto hlepčiće u tepsiju, obloženu papirom za pečenje, na rastojanju.

Pecite keto hlepčiće sa parmezanom u zagrejanoj rerni na 180°C dok ne budu gotovi.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: