Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa jajima»Kajgana»Kajgana sa kiselom pavlakom

Kajgana sa kiselom pavlakom

Kajgana sa kiselom pavlakom
Fotografije: Mariana Petrova Ivanova
1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
5 min.
Kuvanje
5 min.
Ukupno
10 min.
Porcije
1
"Koristan i hranljiv obrok, gotov za par minuta i sa samo nekoliko sastojaka - na sve to ova kajgana je keto"

Potrebni sastojci

  • jaja - 2 komada
  • kisela pavlaka - 1 kašika
  • so - prstohvat
  • divlji luk - 1 kašika, suva pera
  • maslac - mala grudva
* merne jedinice

Način pripreme

Razbijte jaja u posudi i umutite žicom.

Dodajte so, pavlaku i pera luka. Ponovo dobro promešajte.

Pavlaka treba da se meša dok se ne sjedini sa jajima.

Zagrejte tiganj u istopite maslac.

Dodajte jaja i mešajte drvenom varjačom dok se ne stvore mrvice i dok ukusna kajgana ne bude gotova.

Izvadite, prebacite u odgovarajući tanjir i servirajte odmah kajganu sa kiselom pavlakom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: