Pile sa leblebijama

Monika ManchevaMonika Mancheva
Šegrt
23115912
Pile sa leblebijama
Fotografije: Monika Mancheva
1 / 2
24/08/2022
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
45 min.
Kuvanje
40 min.
Ukupno
85 min.
Porcije
6
"Pile sa leblebijama je brza i hranljiva odluka za ručak. Pametno jelo samo sa 2 sastojka"

Potrebni sastojci

  • pileće meso - 4 ili 5 komada (očišćeni bataci bez kože)
  • leblebije - 2 komada, tegla
  • so
  • crni biber
  • aleva paprika
  • kari
* merne jedinice

Način pripreme

Za ovu janiju sa leblebijama pileće meso se nasecka na sitne komade.

Proprži se na malo masnoće dok se u potpunosti ne skuva.

Dodaje se leblebija iz teglica i jedna tegla vode.

Dodaju se začini.

Dinstana piletina se kuva još otprilike 20-30 minuta kako bi se ukusi pomešali.

Pile sa leblebijama je brzo i hranljivo rešenje za ručak.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: