bonapeti.rs»Recepti»Jela sa Mesom»Piletina»Pileći bataci sa bešamel sosom i sušenim vrganjima

Pileći bataci sa bešamel sosom i sušenim vrganjima

Dobrinka PetkovaDobrinka Petkova
Početnik
1k1042k95
Pileći bataci sa bešamel sosom i sušenim vrganjima
Fotografije: Dobrinka Petkova
07/09/2022
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
65 min.
Ukupno
85 min.
Porcije
4
"Sočni bataci u sjajnom sosu od pečuraka!"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Bataci se zapeku u rerni, prehodno začinjeni solju i biberom.

Za to vreme zapržite pečurke u maslacu, dodajte brašno i sipajte sveže mleko.

Pospite solju i biberom po ukusu i promešajte.

Sipajte sos u ispečene batake, i dopecite jelo još 15 minuta.

Pileći bataci sa bešamel sosom u sušenim vrganjima su mnogo ukusni!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: