Način pripreme
Istopite maslac i u njemu izdrinstajte komadiće mesa i pečurke (cele). Nakon što se meso izdinsta, seče se na tanke i jednake ivice. Ređaju se u tepsiju i zapeku se na 15-20 minuta.
Seče se kačkavalj na ivice i pohuje se u brašno, jaja, prezle. Prži se dok ne postane zlatkast. Seče se paradajz i peršun. U svaki tanjir se sipa krompir pire.
Po njemu se ređaju 4 komada svinjskog mesa, zatim 4 komada teletine i na kraju 4 komada kačkavalja. U sredinu se stavlja po jedna pečurka i puni se kukuruzom. Oko nje se ređaju kriške paradajza i posipa se seckanim peršunom.
Priprema se sos tako što se zagreje vino sa prstohvatom vegete. U posudi se pomešaju obe vrste pavlake i senfa.
Kada vino provri, sipa se smesa u njega i meša se dok se ne zgusti. Servira se sos u posebnim posudama za sos u porcije.
Specijalitet ala Noazeti na pariski način je veoma ukusan.