Način pripreme
Pomoću tučka istanjite šnicle. Marinirajte ih jedan sat u smesu od soja sosa, senfa, soli, bibera i karija.
U svaku stavite parče slanine, krastavčić i kačkavalj. Uvijte u rolnice i poređajte ih u posudu za pečenje.
U tiganju sa 1-2 kašike ulja izdinstajte luk, isečen na polumesece.
Nakon toga dodajte na krupno narendanu šargarepu, na ivice isečenu papriku i pečurke. Posolite, pospite biberom i sipajte smesu u rolnice.
Sipajte malo vode, odozgo poređajte parčiće gaude.
Uvijte folijom i pecite na 200 stepeni oko 40 minuta.
Na kraju sipajte pavlaku, vratite nazad u rernu na nekoliko minuta.
Ideju za ovo jelo sam dobola od moje fejsbuk prijateljice Jani Georgijeve.
Svinjske rolnice sa pečurkama i povrćem u rerni su mnogo ukusni.