Način pripreme
Dve kuhinjske krpe nakvasiti, pa između njih staviti list oblande i lstaviti da omekša.
Mleko i šećer usuti u šerpu i staviti na vatru da provri.
Zatim dodati margarin, čokoladu za kuvanje i mešati dok se ne otope i dok se svi sastojci ne sjedine.
Skloniti sa vatre i u smesu umešati prepečen i samleven lešnik, mleveni keks i izmešati.
Na kockasti deo omekšale oblande naneti pripremljenu smesu i ravnomerno je rasporediti.
Sa dve strane niz ivicu poređati po pet krem bananica.
Pažljivo uviti jednu stranu do pola, a zatim i drugu stranu do pola.
Pripremljenu oblandu uviti u alu-foliju i odtaviti u frižider da se stegne.
Lešnik oblandu sa krem bananicama seći i poslužiti.
Savet: Odmah napravite duplu meru pošto će nestati veoma brzo sa tacne. Predivnog je ukusa.Probajte.Prijatno!