Način pripreme
Paradajz sečemo na kolutiće. Dno tepsije podmazujemo sa 2 supene kašike maslinovog ulja. Luk očistimo i naseckamo na kolutove.
Raspoređujemo ga po dnu tepsije, tako da je ispod ribe i sa strane nje.
Prethodno posoljenu i opranu ribu oradu posolimo i posipamo crnim biberom po ukusu sa obe strane, stomačić takođe. Ne skidamo glave ribe.
U stomačić stavljamo nekoliko strukova selena i kriškicu limuna. Po ribi posipamo kornfleks.
Po njemu ređamo 3-4 kolutića paradajza. Tako i kod druge ribe. Na kraju posipamo maslinovim uljem.
Posipamo sitno naseckanim listovima selena odozgo po ribi.
Ribu pečemo u rerni na 180°C u zagrejanoj rerni 25 minuta.
Već gotovu oradu sa kornfleksom jedemo toplu sa odgovarajućim garnirungom - na primer krompirom ili kroketama od krompira.