Način pripreme
Svi sastojci za kore za keto kolač se stavljaju zajedno u jednu posudu. Meša se žicom za mućenje, ne miskerom.
Smesu delim na dva jednaka dela.
Peku se dve kore. Moja tepsija je dimenzija 20 cm. Obavezno stavite papir za pečenje i blago je namazite maslacem.
Kore se peku na 180 stepeni u prethodno zagrejanoj rerni na otprilike 35 minuta. Ali ovo zavisi od rerne, moja je na gas.
Ostavite kore da se u potpunosti ohlade.
Dok se kore peku, napravite keto krem. Prvo umutite pavlaku u gust krem. Da bi se pablaka lepo umutila, ona mora da bude u frižideru na barem 8 sati. Nakon toga se dodaje maskarpone, vanila i zaslađivač. Ponovo se muti. Krem se stavlja u frižider dok kore za keto tortu ne budu gotove.
Na kraju se sastavlja torta i ukrašava se po vašem ukusu. Stavlja se u frižider na nekoliko sati.