Način pripreme
Slatka pavlaka i maskarpone se mute u posebnim posudama.
Kondenzovano mleko se postepeno dodaje u maskarpone uz neprestano mešanje špatulom dok se ne dobije homogena smesa.
U njih se dodaje i kisela pavlaka. Nakon toga na isti način gotova smesa se objedinjava sa slatkom pavlakom i u već gotov krem za tortu se sipaju čokoladne kapjice i izmrvljeni keks.
Za umakanje keksa potrebna vam je kafa za rastvaranje sa malo šećera. Keks se umače i naizmenično slaže - keks, krem, tako što na kraju treba da se završi samo kremom.
Ostavlja se u frižideru na sat vremena. Istopi se čokolada, maslac i malo pavlake na ringli i zaliva se čokoladna torta.
Ako želite da postignete isti efekat kao i moje torte, potreban vam je tanak štapić. Prave se rotirajući pokreti štapićem po topingu, kako vam se dopada. Stavlja se u frižider na celu noć i dekoriše se po vašem ukusu.
Dobija se sočna i veoma ukusna torta sa keksom.