Bonapeti.rs»Recepti»Glavna jela»Jela u đuvečari»Pečene kobasica sa krompirićima u đuvečari

Pečene kobasica sa krompirićima u đuvečari

Pečene kobasica sa krompirićima u đuvečari
Fotografije: Veselina Konstantinova
1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
30 min.
Ukupno
50 min.
Porcije
3
"Volimo đuvečare, volimo kobasice, a đuvečare sa kobasicama prosto obožavamo"

Potrebni sastojci

  • kobasice - 500 g
  • krompir - 1 kg
  • ulje - 1/2 šolje
  • so
  • jaja - 3 komada
  • beli biber
  • pečurke - 6 - 7 komada
* merne jedinice

Način pripreme

Oljuštite krompir i isecite ga na kriške.

Rasporedite ulje u tri đuvečare i poređajte krompir. Sipajte po 3 kašike vode u svaku. Začinite solju i belim biberom.

Zapecite u zagrejanoj rerni dok krompir ne omekša.

Izvadite đuvečare, dodajte kobasice, pečurke isečene na kriške i razbijte po jedno jaje u svaku đuvečaru.

Dopecite dok ne bude gotovo.

Pečene kobasica sa krompirićima u đuvečari su mnogo ukusne.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: