Način pripreme
/undefined U posudi se pomešaju svi sastojci osim vode i mešaju se špatulom. Na kraju se postepeno sipa voda i ponovo se meša.
Dobijeno testo se deli na 6 malih pogačica.
Pečenje u fryer-u:
Rešetka se premazuje sa malo maslaca. Loptice se ređaju. Odozgo se premazuju vodom i posipaju se semenkama. Hlepčići se peku na programu bake - 160 °C. Prvo 15 minuta sa jedne strane i još 10 minuta sa druge strane.
Pečenje u rerni:
Keto hlepčići se ređaju u tepsiju obloženu papirom za pečenje. Odozgo se premazuju vodom i posipaju se semenkama. Peku se u prethodno zagrejanoj rerni na 180 °C otprilike 40-50 minuta.
Pogačice se ostavljaju barem na 10 minuta pre nego što se iseku. Možete ih zamrznuti u zamrzivaču. Sa njima možete praviti sendviče. Možete ih zapeći u tosteru.