Način pripreme
Uključimo rernu na 180 stepeni.
Isečemo sve povrće na krupne kocke, samo beli luk ostavljamo tako, čak ga ni ne ljuštimo.
Stavljamo u posudu za pečenje koju smo pokrili papirom za pečenje i stavljamo u rernu.
Ostavljamo tako oko 10-15 minuta. Nakon toga vadimo u tanjir.
U posudu stavljamo maslac i ostavljamo na ringli da se istopi.
Oljuštimo beli luk, dodajemo ga zajedno sa lukom.
Nakon što se izdinsta dodajemo bundevu, šargarepu i sitno isečene kocke đumbira.
Začinjavamo suvim začinima i sipamo vruću vodu.
Nakon što provri dodajemo so i koncentrat paradajza, ostavljamo da vri oko 15 minuta.
Na kraju dodajemo i pavlaku za kuvanje i pasiramo čorbu od bundeve.
Možemo da garniramo krem čorbu sa sirom po želji.
Krem čorba od pečene bundeve je gotova.