Tempura

Fat BertaFat Berta
Džedaj
64917250
Tempura
Fotografije: Svetlana Stoyanova
1 / 5
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Ukupno
10 min.
Porcije
4
"Eto tako se spremaju najbolje pohovane đakonije"

Potrebni sastojci

  • jaja - 2 komada
  • voda - 2 šolje, ledeno hladna
  • brašno - 2 šolje
* merne jedinice

Način pripreme

Umutite jaja, dodajte ledeno hladnu vodu ili pivo i na kraju promešajte brzo sa brašnom dok ne postane glatko.

Umačite u tempuru riblje ili mesne komadiće, štapiće od povrća i ubacujte da se prže.

Tajna ove smese za pohovanje se krije u velikoj razlici između njene temperature i vrele masnoće.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: