Način pripreme
Zapržite u malo ulja na sitno isečen luk i pečurke, posolite po ukusu.
Prethodno skuvajte krompir i jaja, oljuštite i ostavite da se ohlade.
Pomešajte kiselo mleko sa istucanim čenom belog luka, posolite po ukusu.
U prsten koji se podešava prethodno namešten an 18 cm prečnik, poređajte salatu sa krompirom u slojeve, a između njih mažite sos od belog luka tanko:
- 1 sloj - narendajte krompir na krupno rende;
- 2 sloj - na male kocke isečeno dimljeno meso;
- 3 sloj - narendaja jaja na sitno rende;
- 4 sloj - zapržen luk i pečurke;
- 5 sloj - marinirani krastavčići, isečeni na male kockice;
-6 sloj - pripremljene šargarepe na korejski način (recept koji je na sajtu)
Dekorišite po vašem ukusu višeslojnu salatu sa dimljenim mesom i pečurkama!
Po želji možete da premestite slojeve prema vašem ukusu.