Miš-maš u rerni

LiudmilaLiudmila
Inovator
4681661k162
Miš-maš u rerni
Fotografije: Liudmila
1 / 2
19/07/2023
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
30 min.
Ukupno
50 min.
Porcije
4
"Miš-maš u rerni, nasečen na porcije serviramo i uživamo u letnjoj večeri"

Potrebni sastojci

  • paradajz - 3 komada
  • luk - 1 glavica
  • paprike - 3 komada
  • ulje - 3 kašike
  • jaja - 3 komada
  • sir - 1/2 šolje, izmrvljen
  • peršun
  • biber
  • beli luk - 1 čen
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Po toplom vremenu sve ređe nam se boravi pored šporeta, pa je ovaj miš-maš iz rerne idealna opcija.

Svi proizvodi su očišćeni, oprani i isečeni na komade srednje veličine.

Stavljamo ih u pleh odgovarajuće veličine. Posolimo i promešamo. Prelijte uljem i pecite u umerenoj rerni dok miš-maš ne bude gotov.

Zatim pečeni miš-maš prelijemo sa prethodno umućenim jajima sa malo soli, sirom, biberom, peršunom, belim lukom i pečemo dok se jaja ne ispeku!

Služimo miš-maš pečen u rerni isečen na porcije.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: