Način pripreme
Punjene lepinje ili ukusne male pogačice, kad već mora da bude nešto brzo pripremljeno, evo jedne moje ideje:
Stavite jaja u malo ulja na laganu vatru - da se ispeku sa donje strane.
Za to vreme odrežite poklopce pogačica i izdubite njihovu unutrašnjost.
Napunite ih sa malo maslaca, rendanim kačkavaljem, kockicama kobasice, šarenom soli, po dve kriške sirćeta. krastavac, malo kečapa.
Stavite jaje na vrh i završite pečenje na roštilju - bez poklopca za hlepčić.
Čim budu gotove, potamnele ivice premažite maslacem.
Na svaku kapu stavite malo kačkavalja + prstohvat šarene soli i ostavite na miru dok se kačkavalj ne istopi.
Uvek možete napraviti punjene pogačice za brzi obrok sa dostupnim proizvodima ili proizvodima po ukusu.
Biće gotove vrlo brzo i svideće vam se!
Lep dan svima.