Način pripreme
Skuvajte pileće meso i iseckajte ga na komadiće. Možete koristiti meso od bataka, file ili celo pile.
Očistite i iseckajte luk i propržite ga sa maslinovim uljem, dodajte iseckane crvene paprike, promešajte i pržite nekoliko minuta.
Na kraju dodajte očišćene i iseckane šampinjone, propržite ih malo i sipajte vino.
Mešajte dok se sve dinsta i dok tečnost ne ispari, začinite i sklonite sa vatre.
U činiju stavite pileće meso, sipajte i smesu iz tiganja, dodjate majonez i sve dobro promešajte.
Uzmite pogačice, isecite gornji deo kao poklopac i izdubite ih. Uklonite sredinu, tako da dno ostane celo i unutra premažite pogačice ljutenicom.
U svaku pogačicu isipajte nadev od mesa i povrća i preko narendajte kačkavalj.
Poređajte ih u tepsiju, oko njih stavite poklopčiće i stavite u renru da se zapeku, dok kačkavalj ne dobije zlatnu boju.