Bonapeti.rs»Recepti»Glavna jela»Jela u đuvečari»Đuvečara sa odabranim kobasicama

Đuvečara sa odabranim kobasicama

Đuvečara sa odabranim kobasicama
Fotografije: Veselina Konstantinova
3 / 4
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
30 min.
Ukupno
45 min.
Porcije
2
"Đuvečare su odličan način da očistite frižider i u isto vreme imate ukusan obrok"

Potrebni sastojci

  • hamburg salama - 2 koluta
  • viršla - 1 komad
  • šunka - 2 komada, slajs
  • jaja - 2 komada
  • sir - 200 g
  • ljutenica - 4 kašike (ajvar)
  • kiseli krastavci - 2 komada
  • ulje - 4 kašike
  • voda - 4 kašike
* merne jedinice

Način pripreme

Na dno đuvečare stavite 2 kašike ulje i 1 kašiku ljutenice ili ajvara. Dodajte kolut salame, narezan krastavac, sir, šunku i viršlu.

Dodajte 2 kašike voda i drugu kašiku ljutenice. Na isti način rasporedite i drugu đuvečaru.

Pokrijte poklopcima i pecite u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.

Kada jelo u đuvečarama ostana na masnoći slomiti jaja /po jedno u đuvečaru/ i peći dok jaja ne budu gotova, ne stavljajući poklopce.

Đuvečara sa odabranim kobasicama je spremna.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: