Način pripreme
Ukusan, svež i magičan čizkejk sa jagodama i malinama bez pečenja!
Istopite maslac pa ga dodajte u već izmrvljeni kakao keks. Dobijenu mešavinu dobro rasporedite u kalup sa pokretni dnom, dobro pritiskajući svuda da biste dobili čvrstu podlogu. Ostavite u frižideru da se stegne dok pripremate krem.
U posudi dobro pomešajte kakao i šećer u prahu. Dodajte im tečnu pavlaku i krem sir.
Rastvorite želatin u hladnoj vodi dok ne nabubri, a zatim ga zagrejte na pari. Dodajte ga u smesu i dobro promešajte. Jagode isecite i dodajte zajedno sa malinama, ostavite malo voća za dekoraciju. Dobijeni krem sipajte na podlogu od keksa.
Na kraju čizkejk ukrasite po želji ostatkom voća, a po želji pospite štapićima za tortu ili čokoladnim komadićima.
Ostavite voćni čizkejk u frižideru 5-6 sati ili preko noći da se stegne.