Način pripreme
Keks i kornfleks sa samelju i pomešaju se. U njih se dodaje šećer.
Kravlji maslac se topi i izliva se u gornju smesu. Lepo se meša.
Otvara se prsten prečnika 20 cm i stavlja se na poslužavnik. Sa strane prstena se stavlja acetatni papir.
Na dno prstena se raspoređuje smesa tako što se lepo pritišće. Stavlja se u frižider.
Želatin se zaliva sa 60 ml hladne vode i ostavlja se da nabubri.
Bundeva se kuva ili peče. Pasira se i u nju se dodaje šećer, krem sir i vanila. Sve se meša da postane homogeno.
Želatin se stavlja na vodenu paru dok se ne istopi. Hladi se i tada se dodaje u čiz krem.
Čizkejk se sipa u kalup i čizkejk sa bundevom se stavlja u frižider na nekoliko sati.
Oslobađa se od prstena i čizkejk sa bundevom bez pečenja se dekoriše mlevenim orasima i komadićima slatkog Račel od bundeve.
Neka vam je slatko!