Bonapeti.rs»Recepti»Sendviči»Burgeri»Sunđer Bobov Rak hamburger

Sunđer Bobov Rak hamburger

Raya AndonovaRaya Andonova
Šef kuhinje
5131851k
Sunđer Bobov Rak hamburger2 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
15 min.
Ukupno
25 min.
Porcije
2
"Sunđer Bobov rak hamburger - napravite po 2 komada za nevaljalce - a za ćaleta najbolje 3 hamburgera"

Potrebni sastojci

  • lepinje za burger - 2 komada
  • kačkavalj - listići - 2 komada
  • paradajz - 2 kruga
  • zelena salata - 1 list
  • kiseli krastavčići
  • luk
  • majonez
  • kečap
  • senf
  • ćufte
  • surimi štapići - 9 omada
  • majonez - 1 supena kašika
  • mladi luk - 1 pero
  • crveni luk - 1 parče od male glavice
  • majonez - 1 supena kašika
  • prezle - 3 supene kašike
  • majčina dušica
  • so
  • maslinovo ulje
* merne jedinice

Način pripreme

Za ove veoma apetitne vegan burgere u secku pomešamo sve sastojke za ćuftice.

Od smese oblikujemo 2 ćuftice i pripremamo u tiganju u malo maslinovog ulja, poklopimo da potamne.

Okrećemo sa druge strane i ponavljamo proceduru.

Kad budu gotovi, na svaku stavljamo po 1 parče kačkavalja i pokrivamo ponovo kratko da se rastopi kačkavalj.

Za sastavljanje burgera, donji deo hleba namažemo majonezom, odozgo ćuftu sa kačkavaljem, krug kiselog krastavca, malo luka, zelena salata, kečap i poklopimo gornjim delom, koji sa unutrašnje strane namažemo sa malo senfa.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: