Način pripreme
Na vodenoj pari istopimo kokosovo ulje zajedno sa čokoladom koju izlomimo na komadiće. Kada se istope i homogeno pomešaju, skidamo sa ringle i ostavljamo sa strane smesu da se ohladi.
U drugoj posudi mutimo jaja i žumance, zajedno sa šećerom dok se ne dobije vazdušasta pena. Dodajemo čokoladnu smesu, brašno i prirodni kakao. Izmešamo.
Kalupčiće podmazujemo kokosovim uljem, posipamo kakaom.
Rernu zagrevamo na 220 stepeni. Čokoladni sufle pečemo 10-12 minuta ili dok ne dođe do blagog pucanja na površini. Želimo da svi krajevi budu ispečeni, a unutra da se dobije tečni centar. Gotov sufle posipamo šećerom u prahu po želji.
Čokoladni sufle sa kokosovim uljem je neverovatan. Uživajte u njemu i ne propustite da isporbate i naše druge ukusne ideje za lava kejk.