Način pripreme
Keksići se samelju u secku ili blenderu u fine mrve. Dodaje se meki maslac i meša se rukom, tako da se maslac ravnomerno rasporedi u mrvice keksića.
Dobijena osnova se raspoređuje u staklene čaše /12-14 komada/ i lagano se pritiska.
Tečna pavlaka se muti mikserom, dodaje se krem sir, šećer u prahu i vanilin šećer. Ponovo se intenzivno muti mikserom dok se ne dobije gladak krem.
Na kraju se dodaje kisela pavlaka i pažljivo se muti špatulom.
Na osnovu od keksa se stavlja krem i čizkejk u čašicama se završava slatkom od malina - 1 supena kašika na jednu čašu.
Čizkejk u čašama sa slatkom od malina je veoma jednostavan, veoma ukusna i čaroban desert za razne povode.
Pogledajte još kako da napravite čizkejk sa jagodama ili omiljeni čizkejk Oreo.