Pile frikase

Милица ДжорджевичМилица ДжорджевичPočetnik
07/02/2017
"Ovaj frikase će razmaziti tvoja čula i postaće tvoj omiljeni recept. Pogledaj najuspešniji i najčitaniji recept za Frikase na sajtu"
Priprema15 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno55 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano5 855
  • Pregledi tokom meseca38
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Video recept

Način pripreme

Skuvati pile u slanoj vodi. Odvojiti meso od kostiju i iseći na krupne komade.

U drugoj šerpi zagrejati ulje. U njega dodajte brašno i lako upržite. Sklonite sa ringle i dodajte vruć bujon od kuvanog pileta. Mešajte dok ne dobijete homogenu smesu. Vratite na ringlu i ostavite da vri još 5 - 6 min.

Nakon što je gotovo, polako i pažljivo dodajte prethodno umućena žumanca i kiselo mleko. Promešajte i začinite biberom.

Može da se servira uz pirinač.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar