Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Iznutrice»Svinjska džigerica u foliji

Svinjska džigerica u foliji

Vanya GeorgievaVanya Georgieva
Guru
1k2584k
Svinjska džigerica u foliji
Fotografije: Vanya Georgieva
2 / 4
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
35 min.
Kuvanje
35 min.
Ukupno
70 min.
Porcije
6
"Da svinjska džigerica bude sočna i mirisna - zavijte je u foliju. A da ostane neka porcija i za vas - zovite u goste samo one koji su na dijeti."

Potrebni sastojci

  • svinjska džigerica - 800 g
  • luk - 3 glavice
  • čubar - 1 kašičica
  • ljuta aleva paprika - 1 kašika
  • biber
  • ulje
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Svinjsku džigericu dobro operite i isecite na kockice. Potopite ih u vodu da malo odstoje, a zatim vodu promenite dva do tri puta, sve dok ne postane bistra.

Iseckajte luk na krupnije komade.

U činiju stavite džigericu, začine, kao i malo ulja, pa sve to promešajte da se lepo sjedini.

Aluminijumsku foliju isecite na kocke i u svaku sipajte po 2 kašike džigerice sa ostalim sastojcima.

Zavijte foliju sa svih strana, tako da dobijete oblik pisma.

Zavijenu džigericu stavite na roštilj i pecite sa obe strane.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

3
50
40
31
20
10
Oceni: