Marinirana rebarca iz rerne

13/02/2017
Tanja Radmanovac
odTanja RadmanovacDžedaj200024
"Rebarca, koja se tope u ustima."
Priprema10 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 584
  • Pregledi tokom meseca46
  • Pregledi tokom desmice5
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjetina - 1 kg rebara
  • soja sos - 2 kašike
  • majonez - 2 kašike
  • med - 1/2 kašike
  • kurkuma - 2 prstohvata
  • čubar
  • biber
  • maslinovo ulje - 1 - 2 kašike
  • so
  • aleva paprika
* merne jedinice

Način pripreme

Rebra isecite na komade. Stavite ih u činiju i preko njih prelijte marinadom od soja sosa, meda, majoneza i začina (bez soli i aleve paprike).

Dobro ih promešajte, pokrijte folijom i stavite u frižider da odstoje najmanje sat vremena. Kad prođe određeno vreme, posolite ih, zatim opet promešajte i poređajte u tepsiju. Posipajte ih alevom paprikom i maslinovim uljem.

Pecite ih oko 35-40 minuta na 200 stepeni ili dok se ne ispeku. Zaista su neverovatna! Probajte!slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti