Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Svinjetina»Rebarca»Sočna medena rebarca iz rerne

Sočna medena rebarca iz rerne

Stoyanka  RusenovaStoyanka Rusenova
Autor
1k2507k
Sočna medena rebarca iz rerne
Fotografije: Vanya Georgieva
1 / 4
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
90 min.
Ukupno
100 min.
Porcije
3
"Jelo nagoveštava da će biti i više nego fantastično, ako sudimo po mirisu koji se oseća iz rerne"

Potrebni sastojci

  • rebra - 1 kg
  • pivo - 1 litar
  • med - 100 g
  • soja sos - 50 g
  • aleva papika - po želji
  • biber - po želji
  • unverzalni začin - začin za roštiljsko meso
* merne jedinice

Način pripreme

U posudu stavite ulje, so, alevu papriku, biber i dobro promešajte.

Rebra dobro operite i dobro ih premažite dobijenom smesom. Stavite ih u tepsiju.

U drugoj posudi sa malo vode rastvorite 2 kašike soja sosa i piva. Dobijenu smesu isipajte u tepsiju.

Svako rebro premažite medom i posipajte začinom za roštiljsko meso. pecite ih u rerni na umerenoj temperaturi, dok ne budu gotovi.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

3
50
40
31
20
10
Oceni: