Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Svinjetina»Rebarca»Rebarca iz rerne sa prilogom srca od krompir pirea

Rebarca iz rerne sa prilogom srca od krompir pirea

ažurirano:
Iliana DimovaIliana Dimova
Guru
4251574k
Rebarca iz rerne sa prilogom srca od krompir pirea
Fotografije: Iliana Dimova
1 / 5
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
50 min.
Ukupno
65 min.
Porcije
2
"Srca od krompir pirea mogu svakog da dotaknu, ali ako želite da osvojite ljubav jednog muškarca - prirpemite mu sočna rebra iz rerne."

Potrebni sastojci

  • rebarca - 650 g
  • kari
  • so
  • biber
  • ulje
  • krompir pire
  • soj sos
  • univerzalni začin - unisos Magi
* merne jedinice

Način pripreme

Rebarca operemo, osušimo i isečemo na komade. Porcije rebara propržimo kratko u ulju sa obe strane. Prožena rebra stavljamo u vatrostalnu činiju sa poklopcem. Posipamo biberom i karijem po ukusu.

Prelivamo sa malo masti iz prženja, nekoliko supenih kašika vode i stavljamo u sa poklopcem u rernu. Ukljućujemo na 200 stepeni i pečemo 30-35 minuta. Onda sikidamo poklopac posude, posolimo rebra i pečemo dok ne budu gotova.

Gotova rebra vadimo iz rerne, stavljamo poklopac na posudu i tako ostavljamo da odstoji 5-10 minuta pre serviranja.

Serviramo na tanjiru sa prilogom srca od krompir pirea, soja sosom i unisosom magi.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: