Domaći doner hleb

Jelena AndonovJelena Andonov
Džedaj
937
32
1
146
16/02/2017
"Od sad ćemo da pravimo doner hleb samo kući, jer je tako naukusnije."
Priprema30 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno45 min.
Porcije10
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano679
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Prvo dodati sodu i prašak za pecivo u kiselo mleko. Zamesiti meko testo.

Testo podeliti na onoliko loptica koliko hleba želimo.

Testo treba napraviti malo tvrđe od uobičajenog i, ako se lepi, staviti još.

Gotove razvijene hlebiće peći u zagrejanom tiganju bez masnoće.

Peći sa obe strane i, ukoliko želite da budu meki, uviti ih.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar