Domaće ćufte od krompira

Milica DjordjevicMilica DjordjevicŠef kuhinje1792
16/02/2017
"Ove domaće ćufte od krompira se tope u ustima. Ništa više neću reći, procenite sami."
Priprema30 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno65 min.
Porcije10
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano19 706
  • Pregledi tokom meseca238
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Krompiri se oljušte, operu, iseku na krupno i skuvaju. Kada su gotovi, pravi se pire sa jednim jajetom, 4 s.k. prezli, sitno iseckanim belim lukom, izmrvljenim sirom, posoli se.

Smesa se ostavi da odstoji 1/2 sata. Nakon toga se oblikuju ćufte, a pre prženja svaka ćufta se uvalja u prezle a zatim u umućeno jaje.

Prže se do zlatnožute boje.

Rejting

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar