Način pripreme
Odvojite žumanca od belanca. Umutite belanca sa polovinom od ukupne količine šećera, tako da dobijete sneg. U drugoj posudi umutite žumanca sa preostalim šećerom. Dodajte vodu, brašno i orahe, pa zatim i belanca i sve zajedno pažljivo promešajte špatulom. Tepsiju obložite papirom za pečenje.
Dobijenu smesu isipajte u tepsiju i poravnajte. Pecite na 200 stepeni oko 20 minuta. Kad se ispeče, zajedno sa papirom za pečenje uvijte u rolat i pokrijte vlažnom krpom. Sačekajte da se ohladi, pa sklonite krpu. U šerpu sipajte 2/3 mleka sa šećerom, a u posudi rastvorite puding sa preostalim mlekom i vanilom.
Smesu iz činije isipajte u šerpu sa vrućim mlekom i mešajte dok se sve ne zgusne. Pokrijte šerpu folijom i ostavite puding da se ohladi.
Odvijte koru, premažite je pudingom, pa posipajte krupno rendanom čokoladom, a zatim poređajte cele banane.
Ponovo uvijte u čvrst rolat, pa ga stavite na odgovarajući plato. Umutite pavlaku, kolutiće banane, rendanu čokoladu i po želji možete dodati iseckane bademe. Dobijenom smesom ukrasite rolat.