Zapečen sataraš sa jajima na oko

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
19/02/2017
"Ukusna večera ili brzi ručak koji se sprema za nekoliko minuta - probajte i podelite sa prijateljima."
Priprema30 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno40 min.
Skuvao je+1 poen
Korisnici, koji su pripremili ovaj recept: 1
  • Ukupno pregledano3 890
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5
  • Skuvano1

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Iseckajte luk, pa ga propržite. Dodajte iseckanu papriku i nakon 3-4 minuta dodajte paradajz, so i biber po želji.

Kada se povrće zajedno proprži, dodajte izmrvljen sir i promešajte. Sklonite sa vatre i dodajte 1/2 iseckanog peršuna. Ponovo promešajte, pa dobijenu smesu isipajte u tepsiju, koju ste prethodno premazali maslacem.

Napravite 6 udubljenja i razbijte jaja. Stavite u rernu da se peče na 200 stepeni oko 10 minuta ili dok se jaja ne zapeku. Kad izvadite, posipajte preostalim peršunom.

Po želji, možete poređati i nekoliko ljutih papričica.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar