Grčko meze od patlidžana

Jelena AndonovJelena AndonovDžedaj93711
20/02/2017
"Ključna reč ovde je Uzo! Sipajte jedno veliko i - živeli!"
Priprema30 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno55 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano499
  • Pregledi tokom meseca13
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Patlidžan oprati i narezati na dugačke kriške. Malo posoliti i ostaviti da se iscedi, da bi istekla gorka voda.

Umočiti ih u malo brašna i pržiti do zlatne boje. Staviti na ubrus da upije višak masnoće.

U posudi izmešati feta sir, mirođiju, pasirani beli luk, biber i nekoliko kapi maslinovog ulja.

Preko svakog parčeta stavljati deo sira, uvijati u rolat i probosti čačkalicom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar